Fire & care trainingen

✔ Werken in een penitentiaire inrichting (PI)?
of
✔ Werken in de beveiliging?

✔Onze BHV trainingen geven je voorsprong !

BHV trainingen geven je een voorsprong!

Een verplichte opleidingen voor medewerkers die willen werken in een penitentiaire inrichting (PI), oftewel een gevangenis is onder andere een BHV opleiding. Maar ook voor andere medewerkers in de beveiliging is het een pre, en geeft je een voorsprong bij een sollicitatie. Ik kan je die geven!
Trainingen zijn onder voorbehoud van het aantal aanmeldingen. Eerst overleg? Bel:  0629080149. 

Ik geef zowel de basis training EH (eerste Hulp) als B&O (brand en ontruiming) als de herhalingen, die jaarlijks nodig zijn om competent te blijven.

Bij EH leer je de beginselen van de eerste hulp, en het juist inschatten van de hulp die nodig kan zijn. Reanimatie en gebruik van de AED is een belangrijk punt in deze training, maar ook kneuzingen, botbreuken, brandwonden, hart – en hersen aandoeningen worden behandeld.

Bij B&O werken we volgens de BOBR methode en krijg je inzicht in de gevaren van branden en de blusmiddelen en hoe om te gaan met een ontruiming en allerlei zaken die hiermee te maken hebben.

Trainingen bij Spot zijn van hoge kwaliteit volgens de eisen van NIKTA, NRR, Oranje Kruis en/of de NIBHV al naar gelang de training die gevolgd wordt.

Trainingen zijn onder voorbehoud van het aantal aanmeldingen. Eerst overleg? Bel: 0629080149. 

🎫  Heb je een kortingscode gekregen? Deze vul je in bij het afrekenscherm!
in Houten

BHV BASIS – Houten

Deze training wordt gegeven op de locatie in Houten aan de Lange Schaft 9E 3991 AP. In overleg met Jan Bel: 0629080149. Niet-spoedeisende, Spoedeisende hulp, Reanimatie Werken met de AED Brand & Ontruiming.
in Houten

BHV HERHALING – Houten

Bij de herhalingen worden alle handelingen vanuit de eerste hulp en de Brand & Ontruiming onderdelen weer getraind en geoefend. Middels realistische praktijksituaties (vaak ingebracht door de cursisten) wordt alle kennis weer opgefrist en train ik de kandidaten om ook in praktijksituaties adequaat te handelen. Doordat elk jaar nieuwe zaken aan de trainingen worden toegevoegd...
in Amsterdam

BHV BASIS – Amsterdam

Deze training wordt gegeven op de locatie in Amsterdam Noord aan de Toetsenbordweg 12. De basis training van 4 dagdelen (2 dagen) omvat de beginselen van de eerste hulp met ; Niet-spoedeisende, Spoedeisende hulp, Reanimatie Werken met de AED Brand & Ontruiming.
in Amsterdam

BHV HERHALING – Amsterdam

Bij de herhalingen worden alle handelingen vanuit de eerste hulp en de Brand & Ontruiming onderdelen weer getraind en geoefend. Middels realistische praktijksituaties (vaak ingebracht door de cursisten) wordt alle kennis weer opgefrist en train ik de kandidaten om ook in praktijksituaties adequaat te handelen. Doordat elk jaar nieuwe zaken aan de trainingen worden toegevoegd...
in Heeg

BHV BASIS – Heeg

Deze training is in een woonboerderij aan de weg naar Heeg. Ossigahuizen 3a. Zie de omschrijving bij Amsterdam over de inhoud van de training.
in Heeg

BHV HERHALING – Heeg

Zie voor de inhoud van de trainingen bij locatie Amsterdam. Ook deze training in de woonboerderij aan de weg naar Heeg Osingahuizen 3a. Maar trainingen kunnen ook altijd op locatie, informatie via mij 0629080149
Uitgebreide aantal trainingen

Verder verzorg ik ook de trainingen; - Ploegleider BHV, - Stop de bloeding. - BHV Evenementen. - Eerste hulp bij Drank & Drugs (EHBD) - Agressie reductie (OMA) Daarnaast alle ondersteuning en voorbereiding voor alle aan de beveiliging gerelateerde opleidingen zoals Beveiliger en Event Security Officer (theorie en praktijk).

Mijn naam is: Jan Lassooij geboren in 1961 te Amsterdam en oprichter van Spot Trainingen. Vanaf 1984 ben ik werkzaam in de beveiliging heb ik van alles meegemaakt en daardoor zeer praktisch gevormd. Al vanaf 2015 als opleider/trainer bezig met het vak Bedrijf Hulp Verlening (BHV) en daarvoor in Helmond bij Fire & Care opgeleid als combi instructeur bij de NIBHV.

Lees meer over mij >

NIKTA gecertificeerde BHV training speciaal voor evenementen.

Evenementen brengen zekere risico’s voor de veiligheid van het publiek met zich mee. Het is dus niet verwonderlijk dat er een groeiende behoefte is ontstaan aan gespecialiseerde bedrijfshulpverlening die gericht is op evenementen.

Reviews

Kwaliteitswaarborg

Spot Trainingen voor de BHV basis en de BHV herhaling training. Zowel in Heeg als in Amsterdam. Ik werk in Amsterdam vanuit de goed geoutilleerde lesruimte van International Security Agency. Daarbij werk ik volgens de eisen van de NIBHV, NIKTA, NRR, Oranje Kruis.

Geïnteresseerd in een cursus op uw locatie of op maat?
Bij meerdere personen gelden andere tarieven, dit op navraag